Schermafbeelding 2020-07-24 om 15.25.55.

GIFTCARD

In kinepraktijk EDGE Antwerp gaan LauraCharlotteLara en Thibault op zoek naar de oorzaak van uw klachten door middel van  een uitgebreid intake gesprek enspecifieke onderzoeken. De combinatie van de manuele (hands on) als de actieve (hands off) aanpak zijn erg belangrijk. De hands on therapie zorgt ervoor dat spierspanningen, gewrichtsblokkages, verwringingen, uitstralingspijnen,… efficient aangepakt kunnen worden waardoor de grootste pijnen reeds verdwijnen. 

De actieve benadering van uw klacht zorgt er voor dat er niet enkel op korte termijn pijnverlichting is, maar werkt ook preventief. Door uw bewegingspatroon te analyseren en het leren aanspreken van de correcte spieren, krijg je een beter inzicht in het functioneren van je eigen lichaam. Vaak worden er dan ook oefenschema’s voor thuis aangeleerd waar je je zelf goed bij voelt en die makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse leven. 

Onze grote open ruimte biedt u de kans om het individueel vooropgestelde schema verder af te werken na de behandeltijd waardoor u vaak langer dan een half uur actief aan het werk bent om lichaam en geest terug op 1 lijn te krijgen en zo uw dagelijkse activiteiten terug pijnvrij kunt uitoefenen. 

(De praktijk is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Wij zijn gedeconventioneerd)

! Vanaf 22/06/2020 is Laura op zwangerschapsverlof. Haar patiënten kunnen terecht bij de collega's voor verdere behandeling/opvolging. De collega's kunnen alles nalezen in het beveiligde patiëntendossier om zo de continuïteit van de zorg te garanderen. 

BESTEL EEN GIFTCARD (betaal bij ophaling)

Bedankt voor de inzending!