pt.jpg
Personal Training

 

Train één op één met een trainer om nog sneller resultaat te bekomen! Je training wordt volledig op jouw maat gemaakt waardoor je motivatie hoog blijft, de kans om blessures miniem is en je gegarandeerd resultaten behaalt! Je hebt de keuze om te werken met één vaste trainer of te wisselen tussen verschillende trainers.

Small Group Training

 

Werk naar jouw persoonlijk doel één op één of in groepen van 8-10 personen onder professionele begeleiding van een coach. Je blijft gemotiveerd, je wordt gecoacht op de correcte uitvoering van de oefeningen en door constante variatie blijf je vooruitgang boeken. Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen met wie je altijd in contact staat voor vragen, aangepaste trainingsschema's en voedingsadvies!

De trainingen:

  H.I.I.T (High Intensity Interval Training)

  Strength-Endurance Training
  Strength Training

  Back&Core Stability (gegeven door onze kinesistes; kruising tussen 
  pilates en yoga)

Om deel te nemen aan de small group trainingen werken we met een onbeperkt maand abonnement of een 10 beurtenkaart.
Bekijk hier het uurrooster

 
GT
GT

press to zoom
virtua
virtua

press to zoom
Naamloos
Naamloos

press to zoom
GT
GT

press to zoom
1/3
GT.jpg
yoga.jpg
Yoga

 

Michel Van Cauter is de oprichter van Pop Up yoga Concepts en is een 400RYT certified yoga instructor bij de Yoga Alliance. Hij beoefent al 15 jaar yoga, maar is zich de laatste 5 jaar meer beginnen verdiepen in zijn eigen en verschillende andere yogastijlen.

Michel is geschoold als een Power Hot yoga instructeur bij de Absolute Yoga Academy in Thailand en heeft een diploma in traditionele Hatha in Zuid India waardoor hij trouw blijft aan de ware essentie van yoga. 

Michel geeft les in Hot, Power, Vinyasa en Hatha Yoga.

Popup Yoga lessen zijn voor elk level toegankelijk, perfect voor een beginner of een meer ervaren beoefenaar die wilt werken aan zijn fundamenten. Elke les zorgt voor fun, het leren kennen van je lichaam en het ontdekken van gezondheid en fitness op verschillende nieuwe en unieke manieren. De lessen worden meestal in het Engels gegeven.

(www.popupyogaconcepts.be)

 
Back & core stability

 

Met een kruising tussen pilates en yoga speelt de kinesist in op de mobiliteit en de flexibiliteit van je hele lichaam. Voorts ligt de focus op buik- en rugspieren om zo rugklachten te voorkomen.

BC.jpg
 
 
Unlimited abonnement*
€75/maand
*elke maand opzegbaar
Studenten krijgen 20% korting!
Vriendenkorting*
€65/maand
10 beurten
€14/training
*bij aanbrengen van 2 vrienden 
€65/sessie
6 sessies
€62/sessie
12 sessies
€60/sessie
20 sessies

Small group training

(incl. yoga en back&core ) 

Personal training