trainersEDGE.jpg
 
SMALL  GROUP TRAINING

Werk naar jouw persoonlijk doel in groepen van 8-12 personen onder professionele begeleiding van een coach. Je blijft gemotiveerd, je wordt gecoacht op de correcte uitvoering van de oefeningen en door constante variatie blijf je vooruitgang boeken. Onze coaches zijn steeds bereikbaar voor vragen, aangepaste trainingsschema's en voedingsadvies!

Bekijk hieronder ons volledige aanbod en aarzel niet om een gratis afspraak te maken waarin we je nog meer details rond het huidige aanbod kunnen geven. Na dit intake gesprek -waarin we je motivatie, doelstelling en achtergrond bespreken- heb je recht op een gratis testweek waarin je onze lessen vrijblijvend kan uitproberen.  

Om deel te nemen aan de small group trainingen werken we met een onbeperkt maand abonnement of een 10 beurtenkaart. Bekijk hier het uurrooster

CROSS TRAINING

 

Bouwen aan een meer energiek, sterker en gezonder lichaam doen wij zonder fitnesstoestellen, maar wél met losse gewichten, slimme hulpmiddelen of zelfs gewoon eigen lichaamsgewicht. We hanteren technieken die hun effectiviteit bewezen hebben in het gewichtheffen, fysiotherapie en andere wetenschappelijk onderbouwde trainingsleer.

Een greep uit ons aanbod:

 

H.I.I.T (High Intensity Interval Training):

Dit is de meest intensieve vorm van interval training waarbij sessies met hoog tempo inspanning afgewisseld worden met korte periodes van lage inspanning. De hoge intensiteit intervallen zorgen ervoor dat je metabolisme maximaal verhoogd wordt en de lage intensiteit intervallen geven je de kans om te herstellen en op adem te komen.

Strength-Endurance Training:

Tijdens deze les combineren we techniek en krachttraining met een 'metcon' workout, waarin we een zo hoog mogelijke inspanning trachten te leveren tijdens een korte duur en met beperkte rust. Dit maakt ons lichaam energie-efficiënter, m.a.w. fitter.  


Strength Training:

Krachttraining heeft veel voordelen voor je algemene gezondheid: je versterkt je lichaam en botten, verlaagt je bloeddruk en verkleint daardoor de kans op diverse aandoeningen op latere leeftijd. Bovendien helpt het ontwikkelen van extra spiermassa om, indien gewenst, sneller af te vallen.

Omdat het belangrijk is dat we dit op een verantwoorde manier aanpakken, besteden we voldoende tijd aan techniek en begeleiding zodat deze les ook voor beginners toegankelijk blijft. 

GT.jpg
 
BC.jpg
BACK & CORE STABILITY

 

Met een kruising tussen pilates en yoga speelt de coach in op de mobiliteit en de flexibiliteit van je hele lichaam. Voorts ligt de focus op buik- en rugspieren om zo rugklachten te voorkomen.

Deze lessen worden eveneens live aangeboden via ZOOM, zodat je eventueel ook vanuit het comfort van je huiskamer de les kan meevolgen. 

YOGA

 

Power Yoga richt zich vooral op het combineren van alle verschillende soorten oefeningen binnen de Yoga. Deze oefeningen worden vervolgens naar keuze van de Yoga docent gemixt en toegepast in de Power Yoga les.

Bij Power Yoga worden de oefeningen constant door elkaar heen gegooid, waardoor de spieren nooit helemaal kunnen wennen aan de oefeningen. De spieren worden daardoor iedere les weer verrast en staan nooit stil in de ontwikkeling.

yoga.jpg