ONLINE LESSEN

 

Bij EDGE Antwerp willen we onze klanten op zoveel mogelijk manieren aan het bewegen krijgen. Om deze reden zetten we ook in op een uitgebreid digitaal aanbod onder de vorm van zowel virtuele (live) lessen als vooraf opgenomen workouts.

Tijdens de lockdown, bieden we dagelijks online lessen aan (ma-zat) die je kan volgen via google MEET. Schrijf je in via het registratieformulier op onze home-pagina en volg onze HIIT, Back&Core en Yoga lessen voor slechts €29/week.

Ook tijdens het jaar bieden we onderstaande digitale lessen aan:

ONLINE BACK & CORE

Alle fysieke lessen van Back&Core stability worden rechtstreeks uitgezonden via een streamingplatform. Deze lessen zijn zijn inbegrepen in het abonnement. 

HOME WORKOUTS 

Laat je agenda het even niet toe om deel te nemen aan één van onze lessen? Ben je op verlof maar kan je je favoriete workouts niet missen? Geen probleem! Bezoek ons YouTube kanaal en selecteer een video voor een workout naar keuze. Of kies een door ons samengestelde playlist voor een langere en stevigere workout. 

Via onze app (EDGE by Virtuagym) heb je als lid ook toegang tot verschillende workouts die je op je eigen tempo kan afronden.