training

SMALL GROUP TRAINING

Werk aan jouw persoonlijke doel in kleine groepen van 8-12 personen met onze small group training, onder professionele begeleiding van een coach. Je blijft gemotiveerd, je wordt gecoacht op de correcte uitvoering van de oefeningen en door constante variatie blijf je vooruitgang boeken. Onze coaches zijn steeds bereikbaar voor vragen, aangepaste trainingsschema’s en voedingsadvies!

Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan small group trainingen en aarzel niet om een gratis afspraak te maken waarin we je nog meer details rond het huidige aanbod kunnen geven. Na dit intake gesprek -waarin we je motivatie, doelstelling en achtergrond bespreken- heb je recht op een gratis testweek waarin je onze small group trainingen vrijblijvend kan uitproberen.

Om deel te nemen aan de small group trainingen werken we met een onbeperkt maand abonnement of een 10 beurtenkaart. Bekijk hier het uurrooster voor onze small group trainingen.

HIIT

Dit is de meest intensieve vorm van interval training waarbij sessies met hoog tempo inspanning afgewisseld worden met korte periodes van lage inspanning. De hoge intensiteit intervallen zorgen ervoor dat je metabolisme maximaal verhoogd wordt en de lage intensiteit intervallen geven je de kans om te herstellen en op adem te komen.

STRENGTH & CROSS TRAINING
Tijdens deze les combineren we techniek en krachttraining met een ‘metcon’ workout, waarin we een zo hoog mogelijke inspanning trachten te leveren tijdens een korte duur en met beperkte rust. Dit maakt ons lichaam energie-efficiënter, m.a.w. fitter.

Krachttraining heeft veel voordelen voor je algemene gezondheid: je versterkt je lichaam en botten, verlaagt je bloeddruk en verkleint daardoor de kans op diverse aandoeningen op latere leeftijd. Bovendien helpt het ontwikkelen van extra spiermassa om, indien gewenst, sneller af te vallen.

Omdat het belangrijk is dat we dit op een verantwoorde manier aanpakken, besteden we voldoende tijd aan techniek en begeleiding zodat deze les ook voor beginners toegankelijk blijft.

BACK & CORE
Met een kruising tussen pilates en yoga speelt de coach in op de mobiliteit en de flexibiliteit van je hele lichaam. Voorts ligt de focus op buik- en rugspieren om zo rugklachten te voorkomen.

Deze lessen worden eveneens live aangeboden via ZOOM, zodat je eventueel ook vanuit het comfort van je huiskamer de les kan meevolgen.

Outdoor H.I.I.T.
Bij deze energieke sessies, die doorgaan in het voorjaar en de zomer, maken we gebruik van de prachtige omgeving van Antwerpen om je een uitdagende en effectieve workout te bieden, zonder enig gebruik van materiaal.
Onze coaches zullen je begeleiden door een reeks van explosieve oefeningen en intensieve cardiovasculaire activiteiten, ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitness te verbeteren. De groepsdynamiek en de positieve energie van de buitenlucht zorgen ervoor dat elke sessie niet alleen een workout is, maar ook een stimulerende ervaring.
Gymnastics
Tijdens deze training zal een gespecialiseerde coach je de vaardigheden van gymnastiek aanleren. Oefeningen worden aangepast aan de verschillende niveaus zodat zowel de gevorderde als beginnende atleet kan deelnemen.
PERSONAL TRAINING
Train één op één met een trainer om nog sneller resultaat te bekomen! Je training wordt volledig op jouw maat gemaakt waardoor je motivatie hoog blijft, de kans om blessures miniem is en je gegarandeerd resultaten behaalt! Je hebt de keuze om te werken met één vaste trainer of te wisselen tussen verschillende trainers.

Een professioneel team van gecertifieerde coaches staan klaar om je te begeleiden.

We starten vanuit een intake gesprek waarbij achtergrond, doelstellingen en huidig niveau worden bepaald aan de hand van een medische vragenlijst en mobiliteitsanalyse. Via een performance assessment en bodyscan wordt een gepersonaliseerd, realistisch en haalbaar plan opgesteld dat werkt op zowel kracht, uithouding, snelheid, lenigheid en coördinatie.

Ben je op zoek naar een sportspecifieke aanpak en begeleiding, meld je dan aan via het EDGE Performance Center.

Rooster